MAT POREČ

VELEPRODAJA SUVENIRA I OSTALE GALANTERIJSKE ROBE

O nama

Trgovački obrt “Mat Poreč” osnovan je 1994. godine. Osnovna djelatnost je veleprodaja suvenira i ostale galanterijske robe.

Na osnovu vlastitih ideja pomno dizajniramo svoj asortiman suvenira. Stalno obogaćujemo svoju ponudu novim proizvodima da bi bili u mogućnosti ponuditi najprikladniji asortiman za svaku priliku.

Naši suveniri izrađeni su od različitih materijala: stakla, drva, keramike, tekstila, kamena, terakote, smole, metala, papira itd., a na goste ostavljaju dojam potpune dobrodošlice.

Neki od njih, primjerice, punjeni su alkoholnim pićima domaće proizvodnje:

– vino: Agrolaguna – Poreč i Pavlomir – Novi Vinodolski
– rakije smokovača i travarica: Pavlomir – Novi Vinodolski
– rakija medovača i med: Api Pilaj – Motovun
– maslinovo ulje

Naš veleprodajni program možemo podijeliti na sljedeće prodajne kategorije:

  • Poklon program, proizvodi od lavande, staklene parafinske svijeće, svijeće elektronske eko, ukrasne vrećice i papir, upaljači i pribor za pušače, suha roba za domaćinstvo, pozamanterija, gift program, četke, češljevi i manikura, kišobrani, med, rakija, suveniri od keramike, suveniri od metala, suveniri od stakla, suveniri od tekstila, toaletna galanterija, ukrasi za kosu, vino, vrećice za domaćinstvo, ženske čarape, dokoljenke i sokne, poklon i vinski setovi.

Kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za suradnju ili želite saznati više informacija? Stojimo Vam na raspolaganju te nastojimo odgovoriti u najbržem roku.

KONTAKTIRAJTE NAS

Prezentacija proizvoda

Želite li, može vas posjetiti naš komercijalist i prezentirati ostalu robu.

POŠALJITE UPIT